Pentru a te deconecta din aplicația iSharing, urmează acești pași:
iSharing > Meniu (colțul din stânga sus) > Setări > Deconectare
Când te deconectezi, locația ta va rămâne la ultimul punct actualizat înainte de deconectare. O pictogramă de deconectare va apărea lângă numele tău, indicând faptul că aplicația nu mai este conectată. În plus, timpul scurs de la ultima actualizare a locației va fi afișat lângă numele tău și pe pictograma ta.