Îți poți șterge contul iSharing astfel:
- Deschide aplicația iSharing
- Selectează Meniu (stânga sus)
- Selectează Setări
- Derulează până jos
- Selectează „Șterge contul meu”.
Dacă te-ai abonat la Serviciul Premium, trebuie să-ți anulezi abonamentul, ca să nu fii taxat după ștergerea contului. Plățile pentru abonament sunt gestionate de Apple App Store și Google Play Store. Îți poți anula abonamentul astfel:
- Apple App Store
Configurări > Numele tău > ABONAMENTE > iSharing > Anulează - Google Play Store
Play Store > meniu (stânga sus) >Abonamente > iSharing > Anulează abonamentul
Reține că, atunci când îți ștergi contul, informațiile tale vor fi eliminate complet și va trebui să te înscrii din nou dacă vrei să mai încerci iSharing în viitor.