Un Meetup este o reuniune unică în care persoanele își pot vedea reciproc locația în timp real pe aceeași hartă, pentru o perioadă stabilită — chiar dacă nu sunt prieteni.
Meetup-urile sunt gândite pentru momentele în care vă întâlniți într-un loc sau vă deplasați împreună o perioadă, cum ar fi la un eveniment sau într-o călătorie. Funcționează separat de lista ta de prieteni.
Vă puteți vedea fără să fiți prieteni. Toți participanții la același Meetup își pot vedea locația pe hartă fără să se adauge ca prieteni. (Până la 30 de persoane.)
Funcționează doar în intervalul stabilit. Tu alegi ora de începere și ora de încheiere. Când Meetup-ul se încheie, partajarea locației se oprește imediat.
Alăturarea înseamnă partajarea locației. Odată ce faci parte dintr-un Meetup, locația ta este partajată cât timp acesta este activ. (Acest lucru este separat de setările de partajare a locației cu prietenii.)
Cum începi:
- Pe ecranul Cerc, alege Creează un Meetup sau Alătură-te cu un cod.
- Pentru a crea propriul Meetup, setează un titlu, ora și metoda de alăturare — vei deveni gazda. → [Cum creezi un Meetup]
- Dacă ai fost invitat, alătură-te imediat cu un cod sau un link. → [Cum te alături unui Meetup]
Ca să afli ce se întâmplă când se încheie un Meetup și cât de mult este partajată locația ta, consultă [Partajarea locației în Meetup și încheierea acestuia].