În momentul în care un Meetup se încheie, partajarea locației se oprește imediat. Ce rămâne în următoarele 7 zile nu este locația ta, ci doar înregistrarea Meetup-ului (titlul, ora și lista de membri).
Când este partajată locația mea?
- Doar cât timp Meetup-ul este activ. Înainte să înceapă Meetup-ul, este vizibilă doar lista de membri — nu se afișează nicio locație. Odată ce sosește ora de începere, locația tuturor devine vizibilă.
- Doar în cadrul Meetup-ului. Doar membrii aceluiași Meetup își pot vedea reciproc locația, iar aceasta nu este vizibilă în afara Meetup-ului. Nu afectează setările de partajare a locației cu prietenii.
Ce se întâmplă cu locația mea când se încheie Meetup-ul?
- Partajarea locației se oprește imediat. Când se ajunge la ora de încheiere sau gazda încheie Meetup-ul, locațiile membrilor nu mai sunt partajate și nu mai apar pe hartă din acel moment (se afișează „Încheiat”).
- Ce rămâne timp de 7 zile este o înregistrare, nu o locație. Ca să poți vedea ulterior la ce Meetup ai participat, înregistrarea Meetup-ului (titlul, ora, lista de membri) rămâne în lista ta timp de 7 zile. Nici în această înregistrare nu se afișează locații.
- După 7 zile, dispare și înregistrarea. După ce trec 7 zile, înregistrarea Meetup-ului este ștearsă automat și definitiv.
Întrebări frecvente
Î. După ce se încheie un Meetup, locația mea mai este partajată timp de 7 zile? R. Nu. Partajarea locației se oprește în momentul în care se încheie Meetup-ul. Ce rămâne timp de 7 zile este doar înregistrarea Meetup-ului (titlul, ora, membrii), iar în această înregistrare nu se afișează locații.
Î. Vreau să opresc partajarea locației în timpul unui Meetup. R. Dacă părăsești Meetup-ul, locația ta nu mai este partajată. (Dacă gazda părăsește Meetup-ul, Meetup-ul se încheie.)