Dacă setezi un loc, vei fi anunțat când un membru al cercului ajunge sau pleacă din acel loc.
Adaugă un loc
- Apasă pe butonul „Locuri” din ecranul care afișează lista membrilor cercului tău.
- Apasă pe Acasă, Școală, Serviciu sau Adaugă un loc nou pentru a-ți seta locul.
- Alege locația, introdu numele locului și setează raza zonei.
- Apasă pe „Salvează” în colțul din dreapta sus.
Modifică un loc
- Apasă pe butonul „Locuri” din ecranul care afișează lista membrilor cercului tău.
- Alege locul pe care vrei să-l modifici.
- Poți modifica locația, numele locului și raza zonei.
- De asemenea, poți alege să nu primești notificări de la un anumit membru al cercului, folosind comutatorul de lângă numele acestuia. Cu alte cuvinte, dacă dezactivezi „Primește notificări” pentru un membru al cercului, sosirea și plecarea acestuia din locul respectiv nu vor fi notificate celorlalți membri ai cercului.
- Apasă pe „Salvează” în colțul din dreapta sus.
Șterge un loc
- Alege din Selectorul de cercuri cercul pe care vrei să-l gestionezi.
- Apasă pe butonul „Locuri”.
- Apasă pe butonul „Șterge” din partea de jos.
Reține că setarea locului se aplică întregului cerc, iar membrii vor fi anunțați și ei când adaugi sau ștergi un loc pentru cerc. Pentru a seta mai mult de un loc, contul tău trebuie să aibă un abonament la serviciul nostru premium.