Dacă nu vrei să primești alertele de loc setate pentru cercul tău, poți dezactiva notificările, astfel încât să nu le mai primești. (Ceilalți membri ai cercului vor primi în continuare notificări până când locul este șters.)
- Apasă pe butonul „Locuri” din ecranul care afișează lista membrilor cercului tău.
(SAU)
Meniu > Alerte de loc > Selectează cercul - Atinge pictograma în formă de clopoțel.