När en vän på ditt iSharing-konto har kört klart upptäcker iSharing det automatiskt och skickar en avisering till dig som den nedan:
Aviseringen ger dig följande information:
- Vilken vän det gäller och när vännen slutade köra
- Vännens körsträcka
- Den högsta hastighet vännen kom upp i
Du får Köraviseringar för dina vänners resor även om du inte själv kör.
Så ställer du in Köraviseringar
Du kan välja vilka vänner du vill få Köraviseringar för. Följ de här stegen för att slå på eller av Köraviseringar för en specifik vän:
- Öppna iSharing
- Tryck på Meny (uppe till vänster)
- Tryck på Hantera varningar > Köraviseringar
- Slå på eller av reglaget bredvid varje vän