Varje användares platsdata lagras på vår server i upp till 90 dagar. Användare kan inte ändra eller radera sin platshistorik manuellt.
Om du vill dölja din platshistorik för en annan användare kan du ändra dina sekretessinställningar.
Varje användares platsdata lagras på vår server i upp till 90 dagar. Användare kan inte ändra eller radera sin platshistorik manuellt.
Om du vill dölja din platshistorik för en annan användare kan du ändra dina sekretessinställningar.