Du kan ändra sekretessnivån för varje person när som helst.
- Tryck på Meny-knappen (uppe till vänster)
- Tryck på Sekretess & vänner
- Tryck på en vän och ändra sekretessnivån
Det finns 3 olika sekretessnivåer.
- Dela plats och avstånd: Din vän kan se din plats på kartan.
- Dela avstånd: Din vän kan bara se avståndet mellan er.
- Dölj information: Din vän kan inte se din information.
* Observera att om du ställer in sekretessnivån på "Dölj information" eller "Dela avstånd" visas en indikator för den andra personen som talar om att din plats är dold.