På iSharing respekterar vi allas integritet och personuppgifter.
Därför kan du inte se någon annans plats förrän personen har godkänt din vänförfrågan.
Men när ni väl har blivit vänner i iSharing-appen får din vän ingen avisering när du kollar deras plats eller platshistorik.
Så länge din vän inte ändrar sina sekretessinställningar kan du se deras plats när som helst.
*Som standard är sekretessinställningarna inställda på ”Dela plats och avstånd”.