Du kan ta bort en vän på följande sätt.
- Meny > Sekretess & vänner > Välj vän > Ta bort vännen
När vännen har tagits bort kan hen inte längre se din plats.
Du kan ta bort en vän på följande sätt.
När vännen har tagits bort kan hen inte längre se din plats.