Alla meddelanden som du utbyter med vänner i iSharing raderas automatiskt 30 dagar efter att de har skickats, med start från de äldsta.
Om meddelandet är yngre än 30 dagar kan du radera det endast från din enhet genom stegen nedan:
Så raderar du en chatt (meddelanden) från din enhet:
-
Öppna iSharing-appen
-
Tryck på meddelandeikonen uppe till höger för att öppna din Inkorg
-
Svep åt vänster på chatten du vill radera i meddelandelistan
-
Tryck på papperskorgsikonen för att radera chatten
❗ Observera: Det går inte att radera enskilda meddelanden. Du kan bara radera hela chattrådar.
⚠️ Raderade chattar tas dessutom bort endast från din enhet. Den andra personen måste radera chatten på sin egen enhet för att den ska tas bort där också.