Om du är medlem i en grupp och en annan medlem i gruppen prenumererar på Premium Service kan du ta del av alla förmåner med Premium Service. Funktionerna i Premium Service är dock begränsade till just den gruppen.
För att använda funktionerna i Premium Service måste gruppen vara vald i gruppväljaren. Gruppväljaren finns högst upp i vänlistan. Den kan vara inställd på "Alla vänner" som standard tills du väljer den specifika gruppen.
När du är i gruppen kan du se gruppmedlemmarnas plats, platshistorik och Körrapport. Du kan också få varningar från gruppmedlemmarna.