När du ställer in en plats får du en avisering när en gruppmedlem kommer till eller lämnar platsen.
Lägg till en plats
- Tryck på knappen 'Platser' i vyn som visar listan över dina gruppmedlemmar.
- Tryck på Hem, Skola, Arbete eller Lägg till en ny plats för att ställa in din plats.
- Välj plats, ange platsens namn och ställ in zonens radie.
- Tryck på 'Spara' i det övre högra hörnet.
Ändra en plats
- Tryck på knappen 'Platser' i vyn som visar listan över dina gruppmedlemmar.
- Välj den plats du vill ändra.
- Du kan ändra plats, platsens namn och zonens radie.
- Du kan också välja att inte få aviseringar från en viss gruppmedlem med reglaget bredvid gruppmedlemmens namn. Om du alltså stänger av 'Ta emot aviseringar' för en gruppmedlem meddelas inte de andra gruppmedlemmarna när den personen kommer till eller lämnar platsen.
- Tryck på 'Spara' i det övre högra hörnet.
Radera en plats
- Välj den grupp du vill hantera i gruppväljaren.
- Tryck på knappen 'Platser'.
- Tryck på knappen 'Radera' längst ner.
Tänk på att platsinställningen gäller hela gruppen och att alla medlemmar också meddelas när du lägger till eller raderar en plats för gruppen. För att ställa in fler än en plats behöver ditt konto prenumerera på vår Premium-tjänst.