Om du inte vill få de platsvarningar som har ställts in för din grupp kan du stänga av aviseringarna, så att du inte längre får dem. (Andra gruppmedlemmar får fortfarande aviseringar tills platsen raderas.)
- Tryck på knappen 'Platser' i vyn som visar listan över dina gruppmedlemmar.
(ELLER)
Meny > Platsvarningar > Välj grupp - Tryck på klockikonen.