Налаштувавши місце, ви отримуватимете сповіщення, коли учасник групи прибуває до цього місця або залишає його.
Додати місце
- Натисніть кнопку «Місця» на екрані зі списком учасників групи.
- Натисніть «Дім», «Школа», «Робота» або «Додати нове місце», щоб налаштувати місце.
- Виберіть розташування, введіть назву місця та задайте радіус зони.
- Натисніть «Зберегти» у верхньому правому куті.
Змінити місце
- Натисніть кнопку «Місця» на екрані зі списком учасників групи.
- Виберіть місце, яке хочете змінити.
- Ви можете змінити розташування, назву місця та радіус зони.
- Також за допомогою перемикача поруч з іменем учасника групи можна вимкнути сповіщення щодо конкретного учасника. Тобто, якщо вимкнути «Отримувати сповіщення» для учасника групи, інші учасники не отримуватимуть сповіщень про його прибуття до цього місця та вихід із нього.
- Натисніть «Зберегти» у верхньому правому куті.
Видалити місце
- Виберіть у перемикачі груп групу, якою хочете керувати.
- Натисніть кнопку «Місця».
- Натисніть кнопку «Видалити» внизу.
Зверніть увагу: налаштування місця застосовується до всієї групи, і всі учасники отримають сповіщення, коли ви додаєте або видаляєте місце для групи. Щоб налаштувати більше одного місця, потрібна підписка на наш преміум-сервіс.