Якщо ви не хочете отримувати сповіщення про місця, налаштовані для вашої групи, ви можете вимкнути ці сповіщення, і вони більше не надходитимуть. (Інші учасники групи й надалі отримуватимуть сповіщення, доки місце не буде видалено.)
- Натисніть кнопку «Місця» на екрані зі списком учасників групи.
(АБО)
Меню > Розмістіть сповіщення > Виберіть групу - Торкніться значка у формі дзвіночка.