Можете да промените нивото на поверителност за всеки човек по всяко време.
- Докоснете бутона „Меню“ (горе вляво)
- Докоснете „Поверителност и приятели“
- Докоснете приятел и променете нивото на поверителност
Има 3 различни нива на поверителност.
- Споделяне на местоположението и разстоянието: Приятелят Ви вижда местоположението Ви на картата.
- Споделяне на разстоянието: Приятелят Ви вижда само разстоянието между вас двама.
- Скриване на информацията: Приятелят Ви не вижда Вашата информация.
* Имайте предвид, че ако зададете ниво на поверителност „Скриване на информацията“ или „Споделяне на разстоянието“, при другия човек ще се покаже индикатор, който го уведомява, че местоположението Ви е скрито.