Всички съобщения, разменени с приятели в iSharing, се изтриват автоматично 30 дни след изпращането им, като се започва от най-старите.
Ако съобщението е по-скоро от 30 дни, можете да го изтриете само от своето устройство със следните стъпки:
Как да изтриете чат (съобщения) от устройството си:
-
Отворете приложението iSharing
-
Докоснете иконата за съобщения горе вдясно, за да отворите Входящи
-
В списъка със съобщения плъзнете наляво върху чата, който искате да изтриете
-
Докоснете иконата на кошчето, за да изтриете чата
❗ Моля, имайте предвид: Изтриването на отделни съобщения не се поддържа. Можете да изтривате само цели чатове.
⚠️ Също така изтритите чатове се премахват само от Вашето устройство. Другият човек трябва да изтрие чата на своето устройство, за да бъде премахнат и при него.