Можете да изтриете приятел, като следвате стъпките по-долу.
- Меню > Поверителност и приятели > Изберете приятел > Изтриване на приятеля
След като приятелят бъде изтрит, той вече няма да вижда местоположението Ви.
Можете да изтриете приятел, като следвате стъпките по-долу.
След като приятелят бъде изтрит, той вече няма да вижда местоположението Ви.