В iSharing уважаваме поверителността и личната информация на всеки.
Затова няма да можете да виждате местоположението на друг човек, докато той не одобри заявката Ви за приятелство.
След като станете приятели в приложението iSharing обаче, приятелят Ви няма да получава известие, когато проверявате местоположението или историята на местоположенията му.
Ако приятелят Ви не промени настройките си за поверителност, ще можете да виждате местоположението му по всяко време.
*По подразбиране настройките за поверителност са зададени на „Споделяне на местоположението и разстоянието“.