Je kunt een groep verlaten met de onderstaande stappen.
- Menu > Groepsbeheer > Tik op de groep > Tik op de knop "Groep verlaten".
Heb jij de groep aangemaakt? Dan moet je de groep verwijderen. Als je de groep verwijdert, wordt die voor alle leden verwijderd.
- Menu > Groepsbeheer > Tik op de groep > Tik op de knop "Groep verwijderen".