Wil je geen Plaats waarschuwingen meer ontvangen die voor je groep zijn ingesteld? Dan kun je de meldingen uitschakelen, zodat je ze niet meer krijgt. (Andere groepsleden blijven meldingen ontvangen totdat de plaats wordt verwijderd.)
- Tik op de knop 'Plaatsen' in het scherm met de lijst van je groepsleden.
(OF)
Menu > Plaats waarschuwingen > Kies een groep - Tik op het belicoon.