Als je een plaats instelt, krijg je een melding wanneer een groepslid op die plaats aankomt of er vertrekt.
Een plaats toevoegen
- Tik op de knop 'Plaatsen' in het scherm met de lijst van je groepsleden.
- Tik op Huis, School, Werk of Nieuwe plaats toevoegen om je plaats in te stellen.
- Kies de locatie, vul de plaatsnaam in en stel de straal van de zone in.
- Tik rechtsboven op 'Opslaan'.
Een plaats wijzigen
- Tik op de knop 'Plaatsen' in het scherm met de lijst van je groepsleden.
- Kies de plaats die je wilt wijzigen.
- Je kunt de locatie, de plaatsnaam en de straal van de zone wijzigen.
- Je kunt er ook voor kiezen om geen meldingen te ontvangen van een specifiek groepslid via de schakelaar naast de naam van dat groepslid. Met andere woorden: als je 'Meldingen ontvangen' uitzet voor een groepslid, krijgen de andere groepsleden geen melding meer wanneer dat groepslid op die plaats aankomt of vertrekt.
- Tik rechtsboven op 'Opslaan'.
Een plaats verwijderen
- Kies in de groepskiezer de groep die je wilt beheren.
- Tik op de knop 'Plaatsen'.
- Tik onderaan op de knop 'Verwijderen'.
Let op: de plaatsinstelling geldt voor de hele groep, en de groepsleden krijgen ook een melding wanneer je een plaats voor de groep toevoegt of verwijdert. Om meer dan één plaats in te stellen, heb je een abonnement op onze Premium service nodig.