Du kan justere privatlivsniveauet for hver person når som helst.
- Tryk på Menu-knappen (øverst til venstre)
- Tryk på Privatliv og venner
- Tryk på en ven, og juster privatlivsniveauet
Der er 3 forskellige privatlivsniveauer.
- Del placering og afstand: Din ven kan se din placering på kortet.
- Del afstand: Din ven kan kun se afstanden mellem jer.
- Skjul oplysninger: Din ven kan ikke se dine oplysninger.
* Bemærk, at hvis du indstiller privatlivsniveauet til "Skjul oplysninger" eller "Del afstand", vises en indikator hos den anden person, som fortæller, at din placering er skjult.