Du kan slette en ven på følgende måde.
- Menu > Privatliv og venner > Vælg en ven > Slet vennen
Når vennen er slettet, kan vedkommende ikke længere se din placering.
Du kan slette en ven på følgende måde.
Når vennen er slettet, kan vedkommende ikke længere se din placering.