Hos iSharing respekterer vi alles privatliv og personlige oplysninger.
Derfor kan du ikke se en andens placering, før vedkommende har godkendt din venneanmodning.
Når I er blevet venner i iSharing-appen, får din ven dog ikke en notifikation, når du tjekker vedkommendes placering eller placeringshistorik.
Medmindre din ven ændrer sine privatlivsindstillinger, kan du til enhver tid se vennens placering.
*Som standard er privatlivsindstillingerne sat til “Del placering og afstand”.