Alle beskeder, du udveksler med venner i iSharing, slettes automatisk 30 dage efter, at de er sendt, startende med de ældste.
Hvis beskeden er mindre end 30 dage gammel, kan du slette den kun fra din egen enhed ved at følge trinene nedenfor:
Sådan sletter du en chat (beskeder) fra din enhed:
-
Åbn iSharing-appen
-
Tryk på beskedikonet øverst til højre for at åbne din Indbakke
-
Swipe til venstre på den chat, du vil slette, i listen over beskeder
-
Tryk på skraldespandsikonet for at slette chatten
❗ Bemærk: Det er ikke muligt at slette enkelte beskeder. Du kan kun slette hele chattråde.
⚠️ Desuden bliver slettede chats kun fjernet fra din egen enhed. Den anden person skal selv slette chatten på sin enhed, for at den også bliver fjernet der.